lördag 17 juli 2010

Englagård Livszentrum: Information om oss

Englagård Livszentrums kurser fortsätter år efter år med att ge besökande människor de genombrott som de längtat efter! Englagård Livszentrum är en kursgård som ligger söder om Örebro mellan Hallsberg och Askersund och som invigdes 2001 för att under de första åren erbjuda främst kurser i healing, mediumutbildning samt olika former av retreats. Redan under dessa år deltog flera tusen människor i Englagård Livszentrums utbildningar för att utveckla sin medialitet men även för att finna stillheten inom sig själva genom att uppleva Englagård Livszentrums retreat ”Love explosion”. Sedan dess har mycket hänt och Englagård Livszentrum erbjuder idag över 30 olika kurser med inriktningar för personlig utveckling! Det är mycket viktigt för oss att du är nöjd med din utbildning på Englagård Livszentrum och har därför sedan många år tillbaka vår unika trygghetsgaranti!

En del av våra deltagare kommer till oss på Englagård Livszentrum för att få mer överflöd och inspiration på alla områden i deras liv. Du kan även delta i Englagård Livszentrums välbesökta kursserie ”Överflöd inspiration och succé” som hjälper dig med att förverkliga dina egna drömmar och visioner. I den mycket vackra änglakursen ”Att leva med Englar” lär du dig hur du gör för att få en naturlig och vardaglig kontakt med änglarna runt dig.

För dig som har eget företag eller funderar på att starta ett har Englagård Livszentrum intensivkurser som hjälper dig att maximera dina idéer och ditt företag.

Till oss på Englagård Livszentrum reser du med bil eller tar tåget till Hallsberg, kostnadsfri hämtning på tågstationen! De flesta av Englagård Livszentrums kursdeltagare är med i årsprogrammet och genom att delta har många funnit nya vänner för livet.

100 kr av Englagård Livszentrums kurskostnader betalar du direkt till välgörande ändamål. Det innebär att du får ett förtryckt inbetalningskort till Plan internationals katastrofkonto av Englagård Livszentrum på 100 kr när du bokar som du måste betala in till dem före du deltar i kursen. Några av de flertal organisationer som vi tillsammans stöttar är Plan International och SOS barnbyar.

Englagård Livszentrum är en kursgård utan koppling till en specifik religion eller sekt.

Välkommen!

Satyam Frank Hougen

Englagård Livszentrum

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.